“İşimiz Gücümüz Kapaklı”
projeler sayfasına geri dön

Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi Projesi

Devam Ediyor

Trakya Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Turizmin Geliştirilmesi ve Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan ve destek almaya hak kazanan‘’ Kapaklı Turizme Yönelik Yöresel ürünler Üretim ve Satış Merkezi’’ Projesi'nin yapım çalışmaları  Atatürk mahallesinde başladı.

Yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin konuyla ilgili yaptığı açıklamasında "Bölgemizin  turizm sektöründe sürdürülebilir ve dengeli ekonomik gelişimine katkı verilmesi amacıyla bir turizm ve yöresel ürünler merkezinin ilçemizde hizmet sunmasını sağlayacağız. Bölgemizin yöresel ürünleri ve el sanatlarının diğer bölge ve çevre İllerde tanınırlığının ve bu ürünlere olan ilginin artırılması, yöre insanına, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz.İçerisinde kadınlarımıza yönelik üretim atölyeleri ve yaptıkları ürünleri sergileyip satabilecekleri alanlarında yer alacağı merkezimizin Kapaklımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 09 Temmuz 2020 | 13:44:14
28 Ekim Çarşamba