“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Kapaklı Belediyesi Duyurular

İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu Kararı Karar No: 98 Karar Tarihi: 18.08.2020

Koranavirüs salgını ile mücadele kapsamında; İçişleri Bakanlığı’nın 5762 Sayılı Genelgesi ve İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisinin 4 Nolu Kararı ile risk grubunda yer alan 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla sokağa çıkma ve ikametten ayrılma kısıtlaması getirilmiş, İçişleri Bakanlığı’nın 9138 Sayılı Genelgesi ve İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisinin 51 Nolu Kararı ile söz konusu kısıtlama esnetilerek her gün 10.00 ile 20.00 arasında sokağa çıkabilmelerine karar verilmiştir.

19 Ağustos 2020
TESKi Yeni Hizmet Binası Hakkında

TESKİ Kapaklı şube müdürlüğü Pınar Bulvarı Atatürk Kültür Merkezi binasından taşınarak 17 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Cumhuriyet mahallesi , Yaşardoğu caddesi No:24 Erbay Plaza arkasında hizmet vermeye başlamıştır

17 Ağustos 2020
Danıştay Kararları

12 Ağustos 2020
VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE

Vatandaşlarımızın dikkatine

25 Haziran 2020
KAMUOYU DUYURUSU

Değerli Kamuoyuna ve Basına

Sosyal medya platformu Twitter’da belediyemize yönelik #ErbakanHeykeliniKaldırın başlık etiketi ile yazılanlara dair açıklamamızdır:

22 Haziran 2020
Nikah İşlemleri Hakkında

Belediyemiz nikah salonlarında kıyılacak nikah işlemleri ile ilgili duyurumuz!

17 Mart 2020
21 Eylül Pazartesi