“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Kapaklı Belediyesi Duyurular

Korona Virüsü Hakkında

Günlük hayatımızda uygulayacağımız çok basit 14 kural ile korona virüsünden korunabilir ve yayılmasını engelleyebiliriz! “Tedbirleri ne kadar sıkı tutarsak, tehdit o kadar zayıflar.”

13 Mart 2020
İL UMUMİ HIFZISIHHA MECLİS KARARI

Tekirdağ İl Umumi Hıfzısıhha Meclisi olağan gündemle 21.03.2020 günü saat 22.00'de Tekirdağ Valiliği toplantı salonunda Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında olağanüstü toplanarak Koronavirüs(Covid-19) salgınından yayılmasında sosyal hareketliliğin azaltılması, yakın fiziksel teması sağlayan ortamların ortadan kaldırılması amaçları ile vatandaşlarımızın hayatlarını korumaya yönelik tehdit etmesi engellemeye yönelik mezkur talimatlar kapsamında ilave kararlar almıştır.

18 Mart 2020
Nikah İşlemleri Hakkında

Belediyemiz nikah salonlarında kıyılacak nikah işlemleri ile ilgili duyurumuz!

17 Mart 2020
duyuru detay
İçişleri Bakanlığı Duyurusu ( 16.03.2020)

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen ek genelge ile umuma açık istirahat ve eğlence yerleri olarak faaliyet yürüten merkezlerin faaliyetleri geçici bir süreliğine 16 Mart saat 24.00 itibariyle durdurulacaktır.

17 Mart 2020
30 Mart Pazartesi