“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

25 Haziran 2020
KAMUOYU DUYURUSU

Değerli Kamuoyuna ve Basına

Sosyal medya platformu Twitter’da belediyemize yönelik #ErbakanHeykeliniKaldırın başlık etiketi ile yazılanlara dair açıklamamızdır:

22 Haziran 2020
Sokağa Çıkma Yasağı

10.04.2020 tarihi saat 24:00'den 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında aşağıda belirtilecek istisnalar hariç olmak üzere Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanacaktır.

10 Nisan 2020
İL UMUMİ HIFZISIHHA MECLİS KARARI

Tekirdağ İl Umumi Hıfzısıhha Meclisi olağan gündemle 21.03.2020 günü saat 22.00'de Tekirdağ Valiliği toplantı salonunda Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında olağanüstü toplanarak Koronavirüs(Covid-19) salgınından yayılmasında sosyal hareketliliğin azaltılması, yakın fiziksel teması sağlayan ortamların ortadan kaldırılması amaçları ile vatandaşlarımızın hayatlarını korumaya yönelik tehdit etmesi engellemeye yönelik mezkur talimatlar kapsamında ilave kararlar almıştır.

18 Mart 2020
Nikah İşlemleri Hakkında

Belediyemiz nikah salonlarında kıyılacak nikah işlemleri ile ilgili duyurumuz!

17 Mart 2020
duyuru detay
İçişleri Bakanlığı Duyurusu ( 16.03.2020)

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen ek genelge ile umuma açık istirahat ve eğlence yerleri olarak faaliyet yürüten merkezlerin faaliyetleri geçici bir süreliğine 16 Mart saat 24.00 itibariyle durdurulacaktır.

17 Mart 2020
10 Temmuz Cuma