“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Kapaklı Belediyesi Duyurular

Belediye mesai saatlerinde değişiklik

İçişleri Bakanlığı'nın Kovid-19 tedbirleri kapsamında yayınlanan genelgesine istinaden Belediye hizmet binalarımızda çalışma saatlerimiz 02.12.2020 Çarşamba gününden itibaren 10.00 -16.00 saatleri olarak değişmiştir.

Yapılandırma için son başvuru 31 Aralık

Emlak, Çöp, Katı Atık, Harç ve İdari Para cezaları için 7256 sayılı yapılandırma kanunu kapsamında başlayan borç yapılandırma işlemlerinin son başvuru tarihi 31 Aralık 2020.

duyuru detay
Koronavirüs ile Mücadele Kapsamında Sokağa Çıkma Kısıtlamaları - Yeni Kısıtlama ve Tedbirler Genelgeleri

Koronavirüs (Covid­19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla, içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler; Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda belirlenerek uygulamaya geçirilmektedir.

TRAKYA ALT BÖLGESİ ERGENE HAVZASI 1/100.000 ÖLÇEKLİ REVİZYON ÇEVRE DÜZENİ

16 Kasım 2020
TESKi Yeni Hizmet Binası Hakkında

TESKİ Kapaklı şube müdürlüğü Pınar Bulvarı Atatürk Kültür Merkezi binasından taşınarak 17 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Cumhuriyet mahallesi , Yaşardoğu caddesi No:24 Erbay Plaza arkasında hizmet vermeye başlamıştır