“Kapaklı Sizin Eviniz”

Kapaklı Belediyesinden Haberler

Pınar Bulvarın'da Beton Yol Çalışmaları Başladı

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Pınar Bulvarın'da altyapı çalışması tamamlanan bölgelerde Kapaklı Belediyesi Fen işleri ekipleri beton yol yapım çalışmalarına başladı.

Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası Başladı

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile TAP Derneği’nin (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği ) ortaklaşa düzenlediği okullar arası atık pil toplama yarışması başladı.

Başkan Çetin'den Gazi ve Ailesine Ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Barış Pınarı Harekatında insansız hava aracına bağlanmış el yapımı patlayıcıdan çıkan şarapnel parçalarının el, omuz ve yüzüne isabet etmesi sonucu gazi olan ve Atatürk Mahallesinde ikamet eden Anıl Kütüklü ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kapaklı'da Okul Bahçeleri Renkleniyor

Kapaklı Belediyesi, unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarını okul bahçelerine taşıyor.

Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi 2.Taksit Ödemeleri Başladı

Kapaklı Belediyesi, mükelleflere önemli bir hatırlatmada bulunarak, 1 Kasım’da başlayan Emlak, İş Yeri Çevre Temizlik , İlan ve Reklam Vergisi ikinci taksit ödemelerinin 2 Aralık’ta sona ereceğini duyurdu.

18 Kasım 2019
Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Satranç Turnuvası Gerçekleştirildi

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Satranç Turnuvası Kapaklı Belediyesi, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve TSF Tekirdağ İl Temsilciliği işbirliğinde 200 sporcunun katılımı ile Pınarça Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi.

18 Kasım 2019
Kapaklı'da Mevlid-i Nebi Programı Düzenlenecek

Kapaklı Müftülüğünce, 2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası vesilesiyle Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi ve Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı'nın katkılarıyla 16 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da Kapaklı Anadolu Lisesi yanındaki kapalı spor salonunda Mevlid-i Nebi programı düzenlenecek.

14 Kasım 2019
Kapaklı "Geleceğe Nefes" Oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından "Milli Ağaçlandırma Günü" kapsamında  11 Kasım Saat 11.11'de  81 ilde düzenlenen "Geleceğe Nefes" kampanyasıyla Kapaklı'da 1350 adet fidan toprakla buluştu.

12 Kasım 2019
Başkan Çetin'den  10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü Mesajı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin , Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çetin'den Mevlid Kandili Mesajı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Peygamber Efendimizin doğum günü olan Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Prof. Dr. Cevat Akşit Peygamber Efendimizin Hayatını Anlattı

Kapaklı Belediyesi kültür ve sosyal etkinlikler kapsamında "Peygamber Efendimizin Hayatı" isimli bir konferans programı düzenledi.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Satranç Turnuvası Başvuruları Başladı

Kapaklı Belediyesi, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından ortak olarak düzenlenen Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Satranç Turnuvası kayıtları başladı.

06 Kasım 2019
20 Kasım Çarşamba