“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Kapaklı Belediyesinden Haberler

“Üreten Köy Müzikali” Adlı Tiyatro Oyunu Çocuklar İçin Sahnelendi

Kapaklı Belediyesi, yarıyıl tatiline giren çocuklarımıza karne hediyesi olarak 23 Ocak Perşembe günü Özel ÇOSB Mesleki ve Anadolu Teknik lisesi konferans salonunda "Üreten Köy Müzikali" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

24 Ocak 2020
Kapaklı Belediyesi ve ÇEVKO İşbirliği İle Sıfır Atık Eğitimi Verildi

Kapaklı Belediyesi, sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıkların kontrol altına alınması, gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Kapaklı bırakılması hedefi doğrultusunda hazırlanan Sıfır Atık Projesi kapsamında 23 Ocak 2020 Perşembe günü  Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı ( ÇEVKO ) işbirliğinde, Belediye personeline Sıfır Atık Eğitimi verildi.

23 Ocak 2020
Asker Adaylarından Başkan Çetin’e Ziyaret

Vatani hizmetini yerine getirmek için askere gidecek olan Kapaklı'lı gençler, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i ziyaret etti.

21 Ocak 2020
Öğrencilere Sıfır Atık Projesi ve Ambalaj Atıkları Hakkında Eğitimler Verildi

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri tarafından "Sıfır Atık Projesi ve Ambalaj Atıkları Yönetim Planı " kapsamında Kapaklı genelindeki okullarda öğrencilere bilgilendirme eğitimleri verildi.

20 Ocak 2020
Başkan Çetin'den Yarıyıl Tatili Mesajı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı 1. döneminin sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

17 Ocak 2020
İkram Aracımız Gönülleri Isıtmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediyesi bünyesindeki mobil ikram aracı hafta içi her sabah 07:00- 09:00 saatleri arasında ücretsiz çorba, kahve ve sıcak çay dağıtımına devam ediyor. İlçe genelinde her hafta farklı bir mahallede hizmet veren mobil ikram aracıyla uygulamanın başladığı günden bu yana 8000 binden fazla vatandaşımıza sıcak içecek ikram edildi.

Başkan Çetin, ‘Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’ne Katıldı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, TBB tarafından Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Ankara'da düzenlenen, Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

Başkan Çetin'den Bakan Soylu'ya Geçmiş Olsun Ziyareti

Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi dolayısıyla Ankara’da bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan ve evinde  istirahat eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu  ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Öğrencilerimizi Karne Hediyesi Olarak Tiyatroyla Buluşturuyoruz

Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte çocuklara verimli ve bir o kadar da eğlenceli bir tatil imkânı sunmak isteyen Kapaklı Belediyesi, kültür sanat programıyla çocukları hem eğlendirecek hem de eğitimlerine katkı sağlayacak.

Öğrencilerden Başkan Çetin'e Ziyaret

Karaağaç Şehit Kadir Dadaş Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i ziyaret etti.

15 Ocak 2020
Basketbolda Kazanan Kapaklı Oldu

Kapaklı Spor Basketbol Takımı ve Çerkezköy Dinamik takımı Tekirdağ Büyük Erkekler Ligi dördüncü hafta maçında karşı karşıya geldi.

15 Ocak 2020
Başkan Çetin’den Hasta Ziyaretleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçede bulunan hastaları evlerinde ziyaret ederek acil şifalar diledi.

14 Ocak 2020
26 Ocak Pazar