“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Kapaklı Belediyesinden Haberler

Atatürk Kültür Merkezi Kapaklı Belediyesi’ne Devredildi

Mülkiyeti Kapaklı Belediyesine ait olan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi 31 Mart 2024 tarihine kadar bedelsiz olarak Kapaklı Belediyesi’ne devredildi.

12 Ağustos 2020
Kalite Yönetimi ve İletişim Eğitimi Düzenlendi

Kapaklı Belediyesi tarafından kurum içi Toplam Kalite Yönetimi ve İletişim Eğitimi düzenlendi.

11 Ağustos 2020
Kariyer ve İstihdam Masası İş Arayanlara Yardımcı Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı İletişim Merkezi bünyesinde yer alan Kariyer ve İstihdam Masası iş arayan vatandaşlar ile işveren arasında kurduğu köprü vazifesiyle yüzlerce vatandaşın iş bulmasına yardımcı olmaya devam ediyor.

11 Ağustos 2020
Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Kapaklı Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

05 Ağustos 2020
Çevre Dostu Çocuk Sokağı’nda Çalışmalar Başladı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İnönü Mahallesi Yankı Sokak’ta hayata geçirilecek Çevre Dostu Çocuk Sokağı projesi kapsamında başlayan çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

04 Ağustos 2020
Başkan Çetin’den Kurban Bayramı Mesajı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

30 Temmuz 2020
Başkan Çetin Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kentimiz genelinde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine Kazım Karabekir Mahallesi ile devam etti. Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan ile birlikte mahalle sakinlerini evlerinde ziyaret eden Başkan Çetin, vatandaşlara sıcak simit ikramında bulunarak vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

23 Temmuz 2020
Derelerde ve Menfezlerde Temizlik Çalışması Yapılıyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in girişimleri neticesinde Devlet Su İşleri ekipleri tarafından ilçemizden geçen derelerde ve menfezlerde temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

22 Temmuz 2020
Matını Al Gel, Spora Başla

Kapaklı Belediyesi tarafından kadınlara özel düzenlenecek “Matını Al Gel, Spora Başla” etkinliği başvuruları devam ediyor.

20 Temmuz 2020
İşaret Dili Eğitimi ve Turistik ve Hediyelik Eşya Yapımı Kursları Başlıyor

Kapaklı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü ile Tekirdağ Meslek Edindirme Kursları(TEMEK) iş birliğiyle düzenlenecek İşaret Dili Eğitimi ve Turistik ve Hediyelik Eşya Yapımı kurslarının kayıtları başladı.

20 Temmuz 2020
Belediyemiz ile Sakatlar Derneği Arasında İşbirliği Protokolü Yenilendi

Kapaklı Belediyesi ile Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi arasındaki iş birliği protokolü yenilendi.

17 Temmuz 2020
Gönüllü Berberler ile İşbirliği Protokolü İmzalandı

Kapaklı Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen “Evde Bakım ve Destek Hizmeti”ne gönüllü olarak destek verecek olan berber ve kuaförler Mehmet Düzgün, Erhan Nar ve Hasan Aktürk ile Kapaklı Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

16 Temmuz 2020
14 Ağustos Cuma