“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Kapaklı Belediyesinden Haberler

Kapaklı Belediyesi Pandemi Süreci Faaliyet Raporu

Kapaklı Belediyesi tarafından, Yeni Tip Koronavirüs (KOVİD-19) süresince yapılan çalışmalarla ilgili bir açıklama yapıldı.

04 Haziran 2020
Belediyemiz Sıfır Atık Belgesi Aldı

Kapaklı Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Tekirdağ Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından “Sıfır Atık Belgesi” almaya lâyık görüldü.

03 Haziran 2020
Beton Yol Yapım Çalışmalarımız Sürüyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü beton yol yapım çalışmalarına Bahçelievler Mahallesi Cennet Sokak’ta devam ediyor.

02 Haziran 2020
İlaçlama Çalışmalarımız Başladı

Kapaklı Belediyesi halk sağlığının korunması ve rahat bir yaz dönemi için sinek, sivrisinek, ağaç ve bitki zararlılarına karşı ilaçlama çalışmalarına başladı.

31 Mayıs 2020
Başkan Çetin'in Ramazan Bayramı mesajı

Şehrimin güzel insanları, Hepinizi en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Malumunuz üzere alışık olmadığımız bir süreçten geçiyoruz. Ülkemizin maruz kaldığı vir&...

23 Mayıs 2020
Vatandaşlarımıza Kandil Simidi İkramında Bulunduk

Kapaklı Belediyesi tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi ikramında bulunuldu.

20 Mayıs 2020
Başkan Çetin’den Kadir Gecesi Mesajı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19 Mayıs 2020
Başkan Çetin'den 19 Mayıs Mesajı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

18 Mayıs 2020
Kapaklı Yaşam Bahçelerine Kavuşuyor

Kapaklı Belediyesi’nin iştiraki olan ve birçok alanda hizmetlerine devam eden Kapaklı Kent Tarımsal Ürünler Üretim A.Ş.(KENTAŞ) tarafından ilçemize içerisine birçok meyve ağacının dikildiği Yaşam Bahçeleri kazandırılıyor.

15 Mayıs 2020
Zabıta Müdürlüğünden Berber ve Kuaförlere Denetim

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 11 Mayıs tarihi itibariyle normalleşme sürecinin bir parçası olarak yeniden hizmet vermeye başlayan berber, kuaför ve güzellik salonlarına denetim gerçekleştirdi.

15 Mayıs 2020
Başkan Çetin’den Hemşirelere Çiçek ve Pasta Sürprizi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Hemşireler Günü dolayısıyla Kapaklı Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, çiçek ve pasta ile hemşirelerin Hemşireler Günü’nü tebrik etti.

13 Mayıs 2020
Başkan Çetin Devam Eden ve Planlanan Çalışmaları İnceledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçemizde devam eden ve planlanan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

11 Mayıs 2020
05 Haziran Cuma