“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Kapaklı Belediyesinden Haberler

Gençler 19 Mayıs Gençlik Şöleni’nde Doyasıya Eğlendi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Şöleni ile coşkuyla kutlandı.

Çeşitli yarışmalar ve etkinlikler, Bayrak Yürüyüşü, Emrah Meloğlu ve DJ Çağrı Baki konserlerinin düzenlendiği şölende gençler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşku içerisinde kutladı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de gençler ve vatandaşlarla bir araya gelerek hem heyecanlarına ortak oldu hem de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

20 Mayıs 2022
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenle Kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kapaklı’da törenle kutlandı.

19 Mayıs 2022
Başkan Çetin’den 19 Mayıs Mesajı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

18 Mayıs 2022
Özel İnsanlarla Bir Araya Gelindi

Kapaklı Kent Konseyi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği ile kahvaltıda bir araya geldi. Programa katılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, engelli bireylerin hayatın daha çok içerisinde yer alması için var gücüyle çalıştıklarını ifade etti.

17 Mayıs 2022
Kapı Kapı ‘Sıfır Atık’ Projesi Bilinci Oluşturuyoruz

Kapaklı Belediyesi, sıfır atık bilincinin oluşması için çalışmalarını sürdürüyor. Mobil Atık Getirme Aracı ile atıkları gelire dönüştüren projenin yanı sıra, üniversite öğrencileri tarafından evler kapı kapı gezilerek, vatandaşlara Sıfır Atık Toplama Aracı ile ilgili bilgilendirmede bulunuluyor.

17 Mayıs 2022
Öğrencilere Trafik Eğitimi Verildi

Kapaklı’da Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla öğrencilere trafik bilinci ve farkındalığını erken yaşta aşılamak amacıyla uygulamalı trafik eğitimi verildi.

12 Mayıs 2022
19 Mayıs Gençlik Şöleni Düzenlenecek

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenecek 19 Mayıs Gençlik Şöleni ile coşkuyla kutlanacak. Çeşitli yarışmalar, Fener Alayı, Emrah Meloğlu ve DJ Çağrı Baki konserlerinin düzenleneceği şölen 19 Mayıs Perşembe günü Bülent Ecevit Parkı’nda gerçekleştirilecek.

11 Mayıs 2022
Engelli Bireyler Sahne Performanslarıyla Büyük Beğeni Topladı

Kapaklı Belediyesi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen programda sahne alan engelli bireylerin tiyatro ve dans gösterisi performansları büyük beğeni topladı.

10 Mayıs 2022
Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı Yapıldı

Kapaklı Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında gerçekleştirilen iki oturumla tamamlandı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde 5 Mayıs Perşembe günü yapılan ilk oturumda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyonlara havale edildi. 6 Mayıs Cuma günü yapılan ikinci oturumda da komisyonlarda görüşülen konulara karara bağlandı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Aldığımız kararların ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

06 Mayıs 2022
Uzunhacı Mahallesi’nde Gelenek Sürüyor

Uzunhacı Mahallesi’nde senelerdir gelenek hale getirilen süper lig şampiyonunun renklerinin boyandığı duvar bu yıl Trabzonspor'un renkleri ile boyandı.

06 Mayıs 2022
Başkan Çetin'den Ramazan Bayramı Mesajı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

01 Mayıs 2022
Pınar Bulvarı’nda 5 Bin Kişi Gönül Sofralarında Buluştu

Kapaklı Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenen gönül sofralarının sonuncusu İnönü Mahallesi’nde kuruldu. Pınar Bulvarı’nda düzenlenen ve yaklaşık 5 bin kişinin aynı sofrada buluştuğu iftar programında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘aşkla çalışan yorulmaz’ şiarıyla Kapaklı’ya hizmet etmenin gurunu yaşadığını ifade ederek, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

30 Nisan 2022
22 Mayıs Pazar