“Kapaklı Sizin Eviniz”

Kapaklı Belediyesinden Haberler

Kültür & Sanat Kurslarımıza davetlisiniz

Kapaklı Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Kültür & Sanat Kurs kayıtları başladı. 16 – 25 Ocak 2019 tarihleri arasında alınacak olan başvuruların ardından Kapaklı halkına 10 farklı branşta ücretsiz eğitim verilecek

16 Ocak 2019
Ücretsiz ‘Spor Kursları’ için kayıtlarımız başladı

Belediyemizin düzenlemiş olduğu ücretsiz spor kurslarının kayıtları başladı. Başvurular 16 – 25 Ocak 2019 tarihleri arasında Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne yapılacak

16 Ocak 2019
Samsunlu Vatandaşlarımızın Fikirlerini Aldık

Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek; Kapaklı Belediyesi 5 yıllık kalkınma planı için Samsunlu vatandaşların taleplerini dinledi.

‘Arabesk Müzikali’ Kapaklı halkı için sahnelenecek

‘Arabesk Müzikali’ isimli tiyatro eseri, Kapaklı halkı için ÇOSB Konferans Salonunda sahnelenecek

haber detay
Fikrini söyle, Kapaklı’nın geleceğinde söz sahibi ol

Kapaklı Belediyesi’nin başlatmış olduğu ‘Kapaklı İçin Benim de Fikrim Var’ projesi kapsamında, Kapaklımızın geleceğini vatandaşlarımızla birlikte planlıyoruz

Çocuk istismarına ‘HAYIR’ diyoruz

Belediyemiz Uzman Psikoloğu Ceren Sayın, 5 – 9 yaş arası çocuklarımızı ‘istismara’ karşı bilinçlendirecek

Kapaklıspor, Antalya'da Kampa Girdi

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Kapaklıspor, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’da kampa girdi. 1 hafta sürecek olan kampta Kapaklıspor, iki de hazırlık maçı oynayacak.

Başkanımızdan Asfalt Plenti Hakkında Açıklama

Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, Tekirdağ Valiliği’nin ‘ÇED Raporu’ gerekliliğini bahane göstererek durdurduğu ve aradan 6 ay geçtikten sonra asfalt mevsiminin kapanmasıyla ‘Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir’ kararı aldığı geçici Asfalt Plent Tesisi konusunda açıklamalarda bulundu.

Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Oturumu Yapıldı

Kapaklı Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısının ikinci oturumu, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar başkanlığında gerçekleşti.

Halkımızı Kültür Sanat Kurslarımızla Buluşturduk

Belediyemiz bünyesinde 13 farklı branşta açılmış olan Kültür Sanat Kurslarımızı tamamladık.

07 Ocak 2019
2019'un İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Kapaklı Belediyesi 2019 yılının ilk meclis toplantısını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığı’nda gerçekleştirdi.

03 Ocak 2019
2019'u Halkımızla Karşıladık

Kapaklılı vatandaşlarımız, Kapaklı Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu etkinliklerle yeni yıla güzel bir giriş yaptı. Eski Belediye Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklerde Kapaklı halkı doyasıya eğlenirken; kurulan stantta çekildikleri fotoğraflarla 2018’den güzel birer anıya sahip oldular.

02 Ocak 2019
17 Ocak Perşembe