“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Kapaklı Belediyesinden Haberler

Başkan Çetin, Yeni Hükümet Konağı'ndaki Çalışmaları İnceledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ile birlikte Yeni Hükümet Konağı'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

01 Nisan 2020
Başkan Çetin, Maske ve Kolonya Dağıttı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşlara, maske ile kolonya dağıttı.

31 Mart 2020
Kapaklı Belediyesi’nden Salgına Karşı Psikolojik Destek Hattı

Kapaklı Belediyesi, Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı halk sağlığını desteklemek için psikolojik danışmanlık hattı kurdu.

30 Mart 2020
Pazar Girişlerine El Dezenfekte Noktası Kuruldu

Kapaklı Belediyesi, Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

30 Mart 2020
Vefa Sosyal Destek Grubu 7/24 Hizmette

Yeni tip koronavirüs(Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üzeri ile kronik hastalığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek amacıyla oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu 7/24 sahada çalışmalarını sürdürüyor.

25 Mart 2020
Zabıta Ekiplerimiz Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı denetimlerini sürdürüyor.

24 Mart 2020
Koronavirüs Dezenfekte Aracımız ile Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz

Yeni Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı aldığı tedbirler doğrultusunda çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Kapaklı Belediyesi, özel olarak giydirilen Koronavirüs Dezenfekte Aracı ile kent genelindeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

24 Mart 2020
Başkan Çetin, Albayrak ve İçöz ile Görüntülü Görüşme Gerçekleştirdi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ile Skype üzerinden bir görüşme gerçekleştirdi.

23 Mart 2020
Nikah İşlemi Olacak Vatandaşlarımızın Dikkatine

Kapaklı Belediyesi tarafından İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge doğrultusunda nikah törenlerine bir dizi düzenleme getirildi.

23 Mart 2020
Kazak Gölü Mesire Alanı Geçici Olarak Kapatıldı

Tüm dünyada halk sağlığını tehdit eden yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tüm olanaklarını seferber eden Kapaklı Belediyesi, salgına karşı aldığı tedbirleri sıkı bir şekilde uyguluyor.

22 Mart 2020
Halk Pazarlarında Denetimler Sıklaştırıldı

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı ‘Her şey sağlığımız için’ düşüncesiyle tedbirlerini artıran ve çalışmalarını en üst seviyeye çıkaran Kapaklı Belediyesi denetimlerini de sıklaştırıyor.

22 Mart 2020
Başkan Çetin’in Miraç Kandili Mesajı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

21 Mart 2020
02 Nisan Perşembe