“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Zabıta Ekiplerimiz Denetimlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçemiz genelindeki esnaflarımızı ziyaret ederek fiyat kontrolleri, hijyen koşullarının sağlanması, gıda üretim yerlerinde maske, bone ve eldiven kullanılması, ürünlerin son kullanma tarihlerinin kontrolü başta olmak üzere kapsamlı denetimlerine devam ediyor.

"MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ"

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı ‘Her şey sağlığımız için’ düşüncesiyle tedbirlerini artıran Kapaklı Belediyesi ekipleri Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in talimatları doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dezenfekte ve temizlik çalışmaları ilçe genelinde sürerken, Zabıta Müdürlüğü ekipleri de esnaflarımızı denetleyerek gerekli uyarılarda bulunuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Tüm dünyada halk sağlığını tehdit eden yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı dört koldan mücadelemizi sürdürüyoruz. İlçemiz genelinde ilaçlama, dezenfekte ve temizlik çalışmalarımız aralıksız sürerken, bir yandan da bakanlıklarımızın aldığı kararlar doğrultusunda vatandaşlarımızı gereken hassasiyeti göstermeleri konusunda uyarıyoruz. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz market, fırın ve diğer esnaflarımızı denetleyerek hijyen konularına dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulunuyor.  Duyarlı davranan ve kurallara uyan esnafımıza teşekkür ediyorum. Halkımızın da kişisel tedbirlerini en üst seviyeye çıkarmasını rica ediyorum.” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 24 Mart 2020 | 14:01:54
31 Mart Salı