“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Vatan Caddesinde Banka ATM'leri Yer Almaya Başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından Vatan caddesi Fulya Sokak üzerinde bulunan alanda hazırlanan kabinlere iki bankanın ATM’si hizmet vermeye başladı.

2 ATM KONULDU

Kapaklı’da vatandaşların işlerini daha kolay ve pratik bir şekilde çözebilmesi için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Kapaklı Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi Fulya Sokak üzerinde bulunan  alana yapılan banka ATM kabinlerinde iki banka hizmet vermeye başladı.

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa ÇETİN, “Cumhuriyet mahallesi Vatan caddesinde yerlerini hazırlamış olduğumuz kabinlere Banka ATM'lerimiz gelmeye başladı. Kentimiz genelinde ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde de çalışmalarımıza devam edeceğiz.Kabinlerde TESKİ Su matiklerinin yer alması için TESKİ Genel Müdürlüğü ile ayrıca görüşmelerimiz devam etmektedir” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 16 Mart 2020 | 12:44:40
31 Mart Salı