“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Kapaklı Belediyesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan Yeni Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı aldığı tedbirler kapsamında sürdürdüğü ilaçlama, dezenfekte ve temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İlçe genelindeki okullar, parklar, duraklar, oturma grupları, ortak kullanım alanlarının yanı sıra semt pazar yerleri de temizleniyor ve dezenfekte ediliyor. Ayrıca hazırlanan broşürler vatandaşlarımıza dağıtılarak, vatandaşlarımız virüse karşı bilgilendiriliyor.

PAZAR YERLERİ TEMİZLENİYOR

Ortak kullanım alanlarında çalışmalarını temizlik çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bahçelievler Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde kurulan semt pazarının bitimiyle caddede dezenfekte ve temizlik çalışması gerçekleştirildi.

"ÇALIŞMALARIMIZI PERİYODİK OLARAK SÜRDÜRÜYORUZ"

Tedbirler ve çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı aldığımız tedbir ve önlemlerimizi aksatmadan uygulamaya devam ediyoruz. Ortak kullanım alanlarımızda ilaçlama, dezenfekte ve temizlik çalışmalarımızı periyodik olarak sürdürüyoruz. Virüse karşı bilinmesi gerekenleri ve korunma yöntemlerini içeren bilgilendirici broşürleri vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Aynı zamanda belediye personelimiz ve belediyeye gelen ziyaretçilerimize ateş ölçümü yapılıyor." dedi.

Başkan Çetin, dezenfekte ve temizlik çalışmalarının süreceğini belirterek vatandaşların hijyen tedbirlerine uymalarını ve yetkililerin yapacağı uyarıları dikkate almalarını istirham etti.

Son Düzenleme Tarihi: 20 Mart 2020 | 16:17:40
31 Mart Salı