“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Soğuk Kış Günlerinde Can Dostlarımızın Yanındayız

Kapaklı Belediyesi, ilçede etkisini gösteren soğuk hava şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yönelik  besleme çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sokakta yaşayan ve soğuk hava şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını besleme çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

‘’DOĞADA YAŞAYAN HER CANLININ YAŞAMA HAKKINA SAYGI DUYMALIYIZ’’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘’Kentimiz genelinde özellikle mesire alanlarımızda  soğuk hava şartları nedeniyle yiyecek ve su ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken sokaktaki dostlarımız için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğada yaşayan her canlının yaşama hakkına saygı duymalıyız.Onlar bizim can dostlarımız. Bu konuda tüm vatandaşlarımızın aynı hassasiyet ve duyarlılıkla bizlere destek vermelerini istiyoruz .’’ dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 16 Mart 2020 | 12:46:04
07 Ağustos Cuma