“Kapaklı Sizin Eviniz”

Sabah sporumuz başladı

Belediyemizin ücretsiz olarak düzenlediği açık hava sabah sporu başladı

SAAT 08.00’DE İLÇE STADYUMUNDA

Hafta içi her gün saat 08.00’de Kapaklı İlçe Stadyumunda düzenlenen açık hava sabah sporumuz başladı. Tüm Kapaklı halkının davetli olduğu sağlıklı yaşam etkinliğimiz için herhangi bir kayıt işlemi gerekmiyor.

KARMA SPOR EĞİTİMLERİ VERİLİYOR

Alanında uzman eğitmenler kontrolünde gerçekleşen sabah sporumuzda karma spor eğitimleri verilerek vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için çeşitli egzersizler yapılıyor.

TAMAMEN ÜCRETSİZ

Kapaklılı vatandaşlarımızın hafta içi her sabah saat 08.00’de Kapaklı İlçe Stadına giderek katılabilecekleri ücretsiz açık hava sabah sporumuz hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin şu ifadeleri kullandı:

DAHA SAĞLIKLI BİR KAPAKLI

“Halkımızın sağlığı için elimizden gelen her türlü hizmeti yapmaya hazırız. Bu kapsamda başlatmış olduğumuz açık hava sabah sporumuzla alanında uzman eğitmenler kontrolünde gerçekleşen karma spor egzersizlerimiz sayesinde daha sağlıklı bir Kapaklı’yı hep birlikte ortaya çıkartıyoruz.

TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ

Herhangi bir kayıt işlemi yaptırmadan hafta içi her gün saat 08.00’de Kapaklı İlçe Stadyumumuza giderek katılım sağlanabilecek açık hava sabah sporumuza tüm halkımızı davet ediyoruz.”

Son Düzenleme Tarihi: 17 Nisan 2019 | 13:33:34
24 Ağustos Cumartesi