“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Pınarça Mahallemize Müjde

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Trakya Gazdaş İşletme Müdürlüğüyle yapmış olduğu görüşmeler sonucunda Pınarça Mahallesine giden ve bağlantı yolu olan Faruk Ilgaz Caddesinin doğalgaz altyapısına ve Kapaklı’ya yakışır modern bir cadde görünümüne kavuşacağı müjdesini verdi.

Konuyla ilgili konuşan Başkan Çetin, ‘’Trakya Gazdaş İşletme Müdürlüğüyle yapmış olduğumuz görüşmeler doğrultusunda, Pınarça Mahallemize giden ve bağlantı yolumuz olan Faruk Ilgaz Caddemizde doğalgaz çalışmaları konusunda anlaşmamızı sağladık. Yakında doğalgaz alt yapı çalışmaları başlıyor. Çalışmaların tamamlanması ile caddemizi tekrar ilçemize ve mahallemize yakışır modern bir görünüme kavuşturacağız. Pınarça Mahallemize  ve Kapaklımıza hayırlı olsun’’ dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 13 Mart 2020 | 15:18:24
01 Ekim Perşembe