“Kapaklı Sizin Eviniz”

Kültür ve Sanat Kursları Başlıyor

Kültür ve Sanat Kursları kayıtları 30 Eylül – 11  Ekim tarihleri arasında Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü (6.kat) tarafından gerçekleştirilecek.

11  BRANŞTA KURSLAR AÇILACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi tarafından yetişkinlere yönelik ortaklaşa düzenleyeceği  " Kültür ve Sanat Kursları" toplam 10 branşta düzenlenecek.

Kültür ve Sanat kursları kayıtlarının 30 Eylül Pazartesi günü başlayacağını belirten Belediye Başkanımız Mustafa Çetin , “Kültür ve Sanat kurslarına müracaat etmek isteyen vatandaşlarımızın  Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne (6.kat) şahsen başvuru yapmaları gerektiğini ” ifade etti.

AÇILACAK OLAN BRANŞLAR

Başkanımız Mustafa Çetin, “İngilizce , koro , halk oyunları , amigurumi (Örme Bebek),diksiyon , tiyatro , İğne oyası , evlilikte iletişim becerileri , bağlama , okuma-yazma ve tel kırma kurslarının açılacağını ifade ederek tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza davet etti.

SON BAŞVURU TARİHİ 11  EKİM

Kültür ve Sanat kurslarının ücretsiz olduğunu ve isteyen tüm vatandaşlarımızın kurslarımızdan faydalanabileceğini belirten Belediye Başkanımız Mustafa Çetin, kurslara katılım başvuruları süresinin 11  Ekim Cuma günü mesai saati sonunda sona erecektir” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 30 Eylül 2019 | 15:31:09
18 Ekim Cuma