“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Koronavirüs Dezenfekte Aracımız ile Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz

Yeni Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı aldığı tedbirler doğrultusunda çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Kapaklı Belediyesi, özel olarak giydirilen Koronavirüs Dezenfekte Aracı ile kent genelindeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı Belediyesi ekipleri kent genelinde sürdürdüğü temizlik, ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Ortak kullanım alanları ile cadde ve sokaklarda çalışmalarını aralıksız sürdüren Kapaklı Belediyesi ekipleri bugün de özel olarak giydirilmiş Koronavirüs Dezenfekte Aracı ile Karaağaç Mahallesi, Fatih Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi ve Kazım Karabekir Mahallesi'nde temizlik çalışmalarını sürdürdü.

"BU ZORLU SÜRECİ İNŞALLAH HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ"

‘Her şey sağlığımız için’ düşüncesiyle yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tüm olanaklarını seferber ettiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Salgın karşısında ilçe genelinde tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkararak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler halkımızın sağlığı için ilaçlama, dezenfekte ve temizlik çalışmalarımıza hızla devam ederken, halkımızdan da mümkün oldukça evlerinde kalmalarını istiyoruz. Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Tüm vatandaşlarımızın bu süreçte resmi makamların yaptığı uyarılara riayet etmesini, kişisel hijyen tedbirlerine uymalarını rica ediyorum." dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 24 Mart 2020 | 14:00:41
31 Mart Salı