“Kapaklı Sizin Eviniz”

Kapaklı Kahraman Gazimizi Bağrına Bastı

Hakkari Derecik’te gerçekleştirilen operasyon sırasında teröristlerin döşediği mayının infilak etmesi sonucu yaralanan Kahraman Gazimiz Tarık Cür, Gülhane Askeri Tıp Akademisinde görmüş olduğu tedavinin ardından Kapaklı Cumhuriyet mahallesindeki baba ocağına getirildi.

ALKIŞLAR VE SLOGANLAR EŞLİĞİNDE KARŞILANDI

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinde alkışlar ve sloganlar eşliğinde karşılanan Piyade Uzman Onbaşı Tarık Cür, ambülanstan sedye ile indirilerek evinin önüne getirildi. Burada Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği Başkanı İbrahim Çetintaş tarafından kendisine Kur’an-ı Kerim ve bir adet Türk Bayrağı hediye edildi. Ardından İlçe Müftüsü İsa Aktaş tarafından şehitlerimiz, ebediyete intikal eden gazilerimiz ve Tarık Cür için dua okundu. Karşılamanın ardından Gazi Cür, yine sedye ile istirahat etmek üzere evine girdi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Cür için düzenlenen törene Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Feyzullah Yorulmaz, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Saray 41'inci Komando Tugay Komutan Yardımcılığı Vekili Tank Albay Fatih Solmazlar, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fevzi Bayram, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Başkanları, Gaziler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Son Düzenleme Tarihi: 02 Ağustos 2019 | 17:59:14
19 Ağustos Pazartesi