“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Kapaklı Belediyesi'nden İmar Ücretlerinde İndirim

Kapaklı Belediyesi 2020 Mali Yılı Ücrete Tabi İşler Tarifesi kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ücretlendirme tarifesinde indirim uyguladı.

" İNDİRİME GİDİLEN ÜCRETLER BELİRLENDİ"

2019 Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısında alınan 172. numaralı meclis kararı ile ;  numaralama ücreti, imar durumu ücreti, kat irtifakı tasdik ücreti, yol işgal ücreti, tevhit işlem ücreti, imar parsellerinde tevhit-ifraz-yola terk-yolda ihdas işlemlerinin bir arada olması halinde alınacak işlem ücreti, imar uygulaması ücreti, yol harcamalarına katılım ücreti, projede bağımsız bölüm tadilatı yapılması halinde muayene ücretleri, yapı kullanma izni belgesi için muayene ücretlerini revize etti.

BAŞKAN ÇETİN " BEKLEMEK YERİNE FEDAKARLIK YAPIYORUZ"

Belediye gelirlerinin önemli kalemlerinden olan bu ücretlerde indirime gidilmesinin, Kapaklı'daki kentleşmenin  canlanması  açısından gerekli olduğuna dikkat çeken Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Belediyeler açısından bu ücretler önemli gelir kaynakları.Ancak Kapaklı Belediyesi olarak biz üzerimize düşen görevi yaptık, gereken indirimleri  meclisimiz ile birlikte karar alarak uygulamaya geçirdik. Beklemek yerine, fedakarlık yapıyoruz. Bölgemizde inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalarımıza ve yeni inşaat yapacak  olan vatandaşlarımıza  hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Başkan Çetin ; konu hakkında detayı bilgi almak isteyen vatandaşlarımızın  444 80 59 'dan  İmar ve Şehircilik Müdürlüğünü arayabileceğini  yada Kapaklı Belediyesinin kurumsal internet sayfası olan www.kapakli.bel.tr internet adresinden detaylı incelemelerde bulunulabileceğini ifade etti.

Son Düzenleme Tarihi: 13 Mart 2020 | 15:19:34
01 Ekim Perşembe