“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Kapaklı Belediyesi Virüse Karşı Vatandaşları Bilgilendiriyor

Tüm dünyada halk sağlığını tehdit eden yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tüm olanaklarını seferber eden Kapaklı Belediyesi, salgına karşı alınması gereken tedbirler konusunda da vatandaşları bilgilendiriyor.

Kapaklı Belediyesi ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürürken bir yandan da virüse karşı bilinmesi gerekenleri ve korunma yöntemlerini içeren bilgilendirici broşürleri vatandaşlara dağıtıyor.

HAZIRLANAN BROŞÜRLER VATANDAŞLARA DAĞITILIYOR

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı bilinmesi gerekenler, virüsün belirtileri ve alınması gereken tedbirlerin detaylıca anlatıldığı bilgilendirme broşürleri Kapaklı Belediyesi ekipleri tarafından vatandaşlara dağıtılıyor. Ayrıca kentin muhtelif noktalarında bulunan bilboardlar ve belediyemiz LED ekranında da bilgilendirici görseller yer alıyor. Belediye sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlarla da vatandaşların hızlı bir şekilde bilgilendirilmesi sağlanıyor.

"VATANDAŞLARIMIZIN BROŞÜRLERDE YER ALAN BİLGİLERİ UYGULAMASINI RİCA EDİYORUM"

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, " Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına  karşı alınan tedbir ve önlemlerimizi aksatmadan uygulamaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın broşürlerde yer alan bilgileri uygulamasını, resmi makamların aldığı kararlara uymalarını ve resmi açıklamaları dikkate almasını rica ediyorum." dedi..

Son Düzenleme Tarihi: 19 Mart 2020 | 17:37:44
31 Mart Salı