“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

İkram Aracımız Gönülleri Isıtmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediyesi bünyesindeki mobil ikram aracı hafta içi her sabah 07:00- 09:00 saatleri arasında ücretsiz çorba, kahve ve sıcak çay dağıtımına devam ediyor. İlçe genelinde her hafta farklı bir mahallede hizmet veren mobil ikram aracıyla uygulamanın başladığı günden bu yana 8000 binden fazla vatandaşımıza sıcak içecek ikram edildi.

‘’İKRAM ARACIMIZ HER ZAMAN HALKIMIZIN HİZMETİNDE’’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘’Mobil ikram aracımız her gün okul önlerinde, çarşı bölgelerinde, semt pazarlarında, öğrencilerimize, işçi kardeşlerimize,  esnafımıza ve dileyen tüm hemşerilerimize ücretsiz olarak ikramda bulunmaya devam ediyor. Bu tür sosyal hizmetlerimiz kentimizde artarak devam edecek. Mobil ikram aracımız her zaman halkımızın hizmetinde. Bir bardak sıcak çorba, çay ile halkımız ile gönül köprüleri kuruyor, her zaman  yanlarında  oluyoruz. Onların hayır duaları  bize yeter" dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 17 Ocak 2020 | 14:38:29
21 Şubat Cuma