“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Esnaf ve Vatandaşlarımıza Ay Yıldızlı Bayrağımızı Dağıttık

Kapaklı Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü dolayısıyla ilçemiz genelindeki esnaflara ve vatandaşlarımıza milli birlik ve beraberliğimizin simgesi ay yıldızlı Türk bayrağımız dağıtıldı.

Bahçelievler Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde yapılan bayrak dağıtımına katılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Her milli günümüzde olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramımız dolayısıyla da esnaf ve vatandaşlarımıza bayrak dağıtımında bulunduk. Ayrıca meydan ve caddelerimizi de al bayraklarımızla donattık. Fatih  Mahallemizde bulunan İlçe Şehitliğindeki bayraklarımızı da yeniledik.  Rabbim bayrağımızı her daim dalgalandırsın. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 28 Ağustos 2020 | 18:21:20
19 Eylül Cumartesi