“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Başkan Çetin’den Yeni Yıl Ziyaretleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 2020 yılına görevleri başında giren güvenlik güçleri, itfaiye ekipleri, hastane personelleri, belediye çalışanları ve taksi duraklarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

‘’YENİ YILDA TÜM GÜZELLİKLER BÜTÜN İNSANLIĞIN OLSUN’’

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, vatandaşların huzur ve güvenliği için 2020 yılına görevleri başında giren güvenlik güçleri, sağlık personelleri, itfaiye erleri, taksi durakları ve belediye çalışanlarını ziyaret ederek yeni yılarını kutlayan Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “2019 yılına halkımızla veda ederken 2020 yılına yine halkımızla birlikte hoş geldin dedik. Yeni yılda tüm güzellikler bütün insanlığın olsun. Savaş ve karışıklıktan uzak, barış ve mutluluğun hüküm sürdüğü bir yıl olması dileğiyle. 2020 yılı Kapaklı'mıza, Tekirdağ'ımıza, Türkiye'mize umut olsun.” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 16 Mart 2020 | 12:46:11
07 Ağustos Cuma