“Kapaklı Sizin Eviniz”

Başkan Çetin'den Karne Mesajı

Tüm yurtta olduğu gibi Kapaklı'da da öğrenciler, karne heyecanı yaşıyor. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yayınladığı mesajla karne heyecanı yaşayacak öğrencilerimizi tebrik etti.

Başkan Çetin, mesajında şunlara yer verdi: “Sevgili öğrencilerimiz, 2018-2019 eğitim-öğretim yılını bugün alacağınız karnelerle tamamlıyorsunuz. Uzun bir eğitim maratonunun ardından en büyük hakkınız olan tatili sonuna kadar hak ettiniz.Öncelikle anaokulundan üniversiteye kadar tüm kademelerde eğitim gören siz değerli öğrencilerimizi kutluyorum.

"TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ YAZ OKULUMUZA BEKLİYORUZ"

"Sizlerle birlikte karne heyecanını yaşadığımız bugünde, notlarınız ne olursa olsun; umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum. Kapaklı  Belediyesi olarak sizlerin yaz tatilini en güzel şekilde geçirmenizi sağlamak amacıyla bizlerde yerel yönetimler olarak çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarımız doğrultusunda Kapaklı Belediyesi Yaz Okulları  bünyesinde futbol, voleybol ve basketbol gibi 21 farklı branşta yaz okullarımızın kayıtları başladı. Tek amacımız sizlerin hoşça vakit geçirmesi ve geleceğe güvenle bakan nesiller olarak yetişmenizdir. Tüm öğrencilerimizi Yaz okulumuza bekliyoruz.

Bu duygularla yaz tatilini sağlıklı, huzurlu ve verimli bir şekilde geçirmenizi diliyor , sizlere mutluluk ve huzur dolu bir tatil diliyorum."

"EMEKLERİNİN KARŞILIĞI ÖDENMEZ"

Öğretmenliğin, fedakarlık gerektiren bir meslek olduğunun altını çizen Başkan Çetin,   “Bütün öğretmenlerimize üstün gayretleri için yürekten teşekkür ediyorum. Bir ders yılı boyunca onlar da çok fazla emek sarf ettiler ve çok yoruldular.  Emeklerine hiçbir karşılık beklemeden;  çocuklarımızı ilgisiyle, sevgisiyle, yetiştiren tüm öğretmenlerimizi de ayrıca tebrik ediyor; onlara da sağlık ve huzur dolu bir tatil diliyorum.” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 14 Haziran 2019 | 18:41:56
21 Temmuz Pazar