“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Başkan Çetin’den Hasta Ziyaretleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçede bulunan hastaları evlerinde ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Hasta ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Başkan Çetin, günlük çalışma temposu içinde vatandaşların acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çetin ‘’Peygamber Efendimizin en güzel sünnetlerinden biri olan hasta ziyaretlerimizi gün içerisinde yapmaya gayret ediyor, hastalarımızla ve büyüklerimizle hasbihal edip dualarını istiyoruz. Hasta olan vatandaşlarımızın mutluluklarına bir nebzede olsa katkı sağlamışsak ne mutlu bize. Rabbim hasta yatağında şifa bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar versin.’’ Dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 16 Mart 2020 | 12:45:48
28 Mart Cumartesi