“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Başkan Çetin Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan  Çetin Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 05 Aralık Pazartesi günü saat 11.00'da Kapaklı Belediyesi Meclis toplantı salonunda Kapaklı'da görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Başkan Çetin, yaptığı açıklamasında " Devlet vatandaş buluşmasının ilk basamağı ve demokrasimizin vazgeçilmez yapı taşı olan el ele, gönül gönüle çalıştığımız ve Kapaklı'mıza birlikte hizmet etmekten onur duyduğum kıymetli muhtarlarımız ile bir araya geldik. Mahallelerimizdeki sorunları, onların talep, istek ve görüşlerini dinledik. Kapaklı'mıza sözümüz var; ihtiyacımız olan birlikte yönetim anlayışını mutlaka sağlayacak ve ilçemizi hep birlikte kalkındıracağız. Katılımları için tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum."dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 13 Mart 2020 | 15:33:30
01 Ekim Perşembe