“Kapaklı Sizin Eviniz”

Bahçelievler Mahallesi Yeni Sosyal Yaşam Alanlarına Kavuşuyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kentimizde park yapımlarına  ve yeni sosyal yaşam alanlarının oluşturma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Bahçelievler Mahallesi Şahinbey ve Saimbeyli sokakları arasında bulunan parkın yapım çalışmalarına başlayan ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

“SOSYAL YAŞAM ALANLARINI KENTİMİZE KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kapaklı’da yaşayan vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte vakit geçirebileceği ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha rahat bir şekilde oyun oynayabilecekleri alanlara kavuşmaları için tüm hızıyla çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Park ve Bahçeler ekiplerimiz yapımına başladığımız yeni park alanlarında çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte boş vakitlerini değerlendireceği yeni sosyal yaşam alanlarını kentimize kazandırmaya tüm mahallelerimizde devam edeceğiz. Daima önceliğimiz olan geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha rahat ve güvenli  ortamlarda oynayabilmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 02 Ağustos 2019 | 08:47:15
19 Ağustos Pazartesi