“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

4 Sokakta Beton Yol Yapımı Tamamlandı

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü beton yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Bahçelievler Mahallesi Arzum Sokak, Geçit Sokak, Yararlı ve Hazan Sokak’ta toplam 5 bin 270 metrekare çesanlı beton yol yapım çalışması tamamlandı.

TOPLAM 5 BİN 270 METREKARE BETON ATILDI

Konuyla ilgili Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kentimiz genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yol ve kaldırım yapım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Bahçelievler Mahallesi’nde Ecem, Umut, Gülnihal, Özüm, Akbulut, Seheryeli, Gökselin, Cennet ve Damlataş Sokak’ın ardından Arzum Sokak, Geçit Sokak, Yararlı Sokak ve Hazan Sokak’ta çesanlı beton yol yapım çalışması gerçekleştirdi. Arzum ve Geçit Sokak’ta 1665 metrekare, Yararlı Sokak’ta 1330 metrekare, Hazan Sokak’ta 610 metrekare çesanlı beton yol yapımı gerçekleştiren ekiplerimiz çalışmalarına kentimiz genelinde ihtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklarda devam edecek." dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 07 Eylül 2020 | 14:28:23
19 Eylül Cumartesi