“Kapaklı Sizin Eviniz”

Minik Ecrinden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Kapaklı İbni Sina İlkokulu 2/B sınıfı öğrencisi Ecrin Demir Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti. Annesi ile birlikte Başkan Mandalı’nın makamına gelen minik Ecrin, öğrencisi olduğu Kapaklı İbni Sina İlkokulu için araç gereç talebinde bulundu. Miinik öğrencinin isteğini geri çevirmeyen Kapaklı Belediye Başkanı, konuyla ilgilenmesi için ilgili müdürlüklere talimat verdi.

‘’ÇOCUKLAR BİZİM HER ŞEYİMİZ’’

Ecrin’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’ Çocuklarımız her şeyimiz. En iyi şekilde eğitimlerini almaları için tüm imkanlarımız ile ilçemizdeki tüm eğitim kurumlarımıza destek olmayı sürdürüyoruz. Ziyareti için teşekkür ediyor derslerinde başarılar diliyorum.’’ dedi

Son Düzenleme Tarihi: 09 Nisan 2019 | 08:14:18
24 Ağustos Cumartesi