“Kapaklı Sizin Eviniz”

Halkımızı Kültür Sanat Kurslarımızla Buluşturduk

Belediyemiz bünyesinde 13 farklı branşta açılmış olan Kültür Sanat Kurslarımızda sona gelindi. Toplam 500 vatandaşımızın faydalandığı kurslarımızla, kursiyerlerimizin yeni hobi ve beceriler edinmesine katkı sağladık

KİŞİSEL GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLADIK

Kapaklı Belediyesi tarafından 2018’in Kasım ayında açılan kurslardan 500 Kapaklılı vatandaşımız faydalandı. Kapaklı halkının boş zamanlarını değerlendirmesi, kişisel gelişimlerine destek alması ve yeni beceriler edinmesine katkı sağladığı için Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya teşekkürlerini ileten kursiyerler, Kültür Sanat Kurslarının çok faydalı ve yerinde bir hizmet olduğunu dile getirdi.

KAPAKLI HALKINA DAHA İYİ HİZMET ETMEK İÇİN BURADAYIZ

Toplam 13 farklı branşta (Bulgarca, Fransızca, İngilizce, Tiyatro, Satranç, Fotoğrafçılık, Evlilik Öncesi Eğitim, El Sanatları, Spor, Keman, Koro, Diksiyon ve Halk Oyunları) açılan kursların yeni dönem kayıtları için 444 80 59 'dan Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden bilgi alınabileceğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Bizler, Kapaklı halkına daha iyi hizmet etmek için buradayız. Kurslarımıza yeni dönemde de devam edeceğiz. ” ifadelerini kullandı.

Son Düzenleme Tarihi: 15 Ocak 2019 | 16:50:15
16 Haziran Pazar