“Kapaklı Sizin Eviniz”

Çocuk istismarına ‘HAYIR’ diyoruz

Belediyemiz Uzman Psikoloğu Ceren Sayın, 5 – 9 yaş arası çocuklarımızı ‘istismara’ karşı bilinçlendirecek

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Vatandaşlarına dair sorumluluklarının bilincinde olan ve bu doğrultuda Kapaklı halkının her alanda en iyi hizmeti alması için gayret gösteren Belediyemiz, bu kapsamda vermiş olduğu psikolojik destek hizmetlerine devam ediyor.

21 – 28 OCAK 2019 TARİHLERİ ARASI

Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına planlamış olduğumuz hizmetlerden birini daha hayata geçiriyoruz. Bu doğrultuda, Kapaklı Belediyesi Uzman Psikoloğu Ceren Sayın, 21 – 28 Ocak tarihleri arasında 5 – 9 yaş arası çocuklarımıza ‘çocuk istismarı’ konusunda bilgilendirmede bulunacak.

HİZMET BİNASI 9. KATINDA GERÇEKLEŞECEK

Çocuklarımızın bilinçlenmesi ve çocuk istismarına karşı sessiz kalmaması için düzenlenecek olan bilgilendirmeler Kapaklı Belediye Hizmet Binası 9. katında faaliyet gösteren Psikolojik Danışmanlık Servisi’nde gerçekleşecek.

RANDEVU ALMAK İÇİN

Vatandaşlarımız, “444 89 59 – dahili 205” numaralı telefonu arayarak etkinlikle ilgili detaylı bilgi ve randevu alabilirler.

Son Düzenleme Tarihi: 15 Ocak 2019 | 16:50:17
24 Mayıs Cuma