“Kapaklı Sizin Eviniz”

Çerkezköy Sivaslılar Derneğinden Başkan Mandalı'ya Teşekkür Ziyareti

Tekirdağ Çerkezköy Sivaslılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Yılmaz, Dernek Yönetimi ile birlikte Belediye Başkanımız İrfan MANDALI'yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız İrfan MANDALI , Tekirdağ Çerkezköy Sivaslılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Sivil toplum kuruluşları ve derneklere olan katkılarından dolayı Belediye Başkanımız İrfan MANDALI'ya teşekkür plaketi takdim eden Dernek Başkanı Ercan Yılmaz, Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız İrfan MANDALI , “Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da derneklerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. Teşekkür ediyorum ziyaretiniz için.” ifadelerini kullandı.

Son Düzenleme Tarihi: 15 Ocak 2019 | 14:57:13
17 Ocak Perşembe