“Kapaklı Sizin Eviniz”

Başkan Mandalı '' Her Zaman Yanınızdayız''

Kapaklı Belediyesi’nin, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak adına sürdürdüğü destekler kapsamında Emre Palabıyık isimli gencimize akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu.

Sosyal sorumluluklarının bilincinde olan ve hizmetlerini bu anlayış çerçevesinde sürdüren Kapaklı Belediyesi, engelli vatandaşlarımıza yönelik yardımlarını sürdürüyor.

SEVİNCİNE ORTAK OLDUK

Özel insanlarımıza daha öncelikli ve ayrıcalıklı hizmet sunma gayreti içerisinde bulunan Belediyemiz, bu kapsamda Emre Palabıyık isimli gencimize akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

ONUN MUTLULUĞUNU GÖRMEK HER ŞEYE DEĞER

Emre Palabıyık’a sandalyesini teslim eden Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, gerçekleştirdikleri destekler sayesinde kendilerinin de mutlu olduğunu dile getirerek, “Emre evladımızın akülü tekerlekli sandalyesini teslim ettik. Onun mutluluğunu görmek her şeye değer. Sadece bir gün değil her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Engelleri birlikte aşıyoruz” diye konuştu.

SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Genç Emre’nin babası Recep Palabıyık da gerçekleştirilen yardımla ilgili Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkürlerini sunarak, “Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’nın, engelli vatandaşlar için verdiği çaba ve sergilediği destek ortada. Oğlum Emre ve nicelerinin yüzlerini güldürdüğü için Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 15 Ocak 2019 | 16:50:15
19 Mart Salı