“Kapaklı Sizin Eviniz”

2019'u Halkımızla Karşıladık

Kapaklılı vatandaşlarımız, Kapaklı Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu etkinliklerle yeni yıla güzel bir giriş yaptı. Eski Belediye Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklerde Kapaklı halkı doyasıya eğlenirken; kurulan stantta çekildikleri fotoğraflarla 2018’den güzel birer anıya sahip oldular.

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER

Kapaklı Belediyesi tarafından eski Belediye Meydanı’nda hazırlanan programda birbirinden güzel etkinliklere katılan vatandaşlarımız, yılbaşı çerçevemiz ile ‘Yeni Yıl Hatırası’ panomuzda fotoğraf çekilen Kapaklı halkı, kurulan ‘presstagram’ sayesinde çektirdikleri fotoğrafların baskılarına anında ulaşabilme imkanı buldu.

GÖNÜLLERİ ISITTIK

DJ eşliğinde çalınan müziklerle eğlenen Kapaklılı vatandaşlarımıza  ikram ettiğimiz sıcak çikolata, çay ve keklerle hem bu soğuk günde gönüllerini ısıttık hem de güzel bir yıl başı geçirmeleri için elimizden geldiğince katkıda bulunduk.

YENİ YILA VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE GİRDİK

Gün içerisinde devam eden etkinliklerimizde vatandaşlarımızın yanında olan Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, 2018 yılının son fotoğraflarını Kapaklılı vatandaşlarımızla çekildi ve gece 23.45’te yeniden meydana gelerek burada bulunan gençler ve ailelerle yeni yıla girmenin mutluluğunu paylaştı.

YENİ YILINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM

2019’un tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı özelinde herkesin yeni yılını en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.

Son Düzenleme Tarihi: 15 Ocak 2019 | 16:50:17
26 Mart Salı