“Kapaklı Sizin Eviniz”

2018’in Son Nikahını Başkan Mandalı Kıydı

Belediyemizde 2018 yılının son nikah akdi gerçekleşti. Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’nın kıydığı nikahla, 2018 yılı nikah işlemleri sona ermiş oldu.

SON NİKAH ESİN – ABDULLAH ÇİFTİNİN

Gerçekleşen nikah töreninde Esin Kumaşoğlu ve Abdullah Özarslan evlilik yolunda ilk adımlarını attı. Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’nın kıydığı nikah; Kapaklı Belediyesi’nde 2018 yılında gerçekleşen son nikah akdi oldu.

ŞAHİTLİKLERİ MURAT KOÇAK VE DUDU DEMİR YAPTI

Kapaklı Belediyesi Nikah Salonu’nda saat 15.00’da gerçekleşen nikah törenine Esin – Abdullah çiftinin akraba ve yakın çevresi katılım gösterdi. Çiftin nikah şahitliklerini Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve Dudu Demir yaptı.

2018’DE 689 NİKAH KIYDIK

Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, nikah akdi gerçekleşen çifte evlilik cüzdanlarını teslim ettikten sonra yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bugün kıydığımız nikahla 2018 yılının son nikah akdini gerçekleştirmiş olduk. Bu nikahla birlikte 2018 yılı içerisinde toplam 689 çiftimizin nikah akdini gerçekleştirmiş olduk. Yeni çiftimiz özelinde, bu yıl nikah akdini gerçekleştirdiğimiz tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum.”dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 15 Ocak 2019 | 16:50:18
19 Mart Salı