“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

2. Kitap Fuarı Başlıyor Fuar

2. Kitap Fuarı Başlıyor

Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince ÇOSB Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Kitap Fuar'ı 25 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilere açılacak.

ÜNLÜ YAZARLAR KATILACAK

On binlerce kitabın bulunacağı fuara bu yıl 18 yazar katılım gerçekleştirecek. Fuarın ilk gününde Ercan Kesal ve Yelda Kırçuval kitapseverlerle buluşacak. 9 gün sürecek fuarda diğer günlerde ise Kerem Fırtına, Hayati İnanç, Halil İbrahim Özcan, Tarkan Köylü, Nazan Arısoy, Mete Yarar, Sinan Yağmur, Cem Gülbent, Birsen Ekim Özen, Sermin Yaşar, Şükrü Erbaş ve Metin Karausta, Hasan Ali Toptaş, Ali Lidar, Murat Tavlı, Bilal Sami Gökdemir, Tolga Uluaydın söyleşi gerçekleştirecek.

BAŞKAN ÇETİN DAVET ETTİ

Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘’Her kitap bir dünya, farklı bir fikir, farklı bir düşünce, yeni bir umut, farklı bir heyecan. Okumak kültürel zenginliklerle dolu farklı bir yolculuğa çıkmak gibidir. Bizler de sizlerle bu yolculuğa çıkmak istiyoruz. Bu amaçla ilçe milli eğitim müdürlüğü ile düzenleyeceğimiz Kapaklı Kitap Fuarı’na, vatandaşlarımızı davet ediyorum.’’ dedi.

Etkinliği Paylaş

Diğer Etkinlikler