“Kapaklı Sizin Eviniz”

Seçmen Listeleri Askıya Çıktı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler yerel  seçimi için Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) hazırlanan takvim kapsamında, seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıkarıldı.

Hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı olanlar, 17 Ocak'a kadar "Engeli Nedeniyle Yatağa Bağımlı Olduğu" veya “Hastalığı Sebebiyle Yatağa Bağımlı Olduğu" ibare yer aldığı sağlık raporu ile birlikte, www.ysk.gov.tr internet adresinden temin edebileceği "Seyyar Sandık Kurulu Talep Formu"nu doldurup yerleşim yerinin bağlı bulunduğu ilçe seçim kurulu başkanlığına ya da ilçe seçim kurulu başkanlığına gönderilmek üzere bağlı bulundukları muhtarlığa teslim etmeleri halinde kayıtlı oldukları adreste seyyar sandık uygulaması ile oy kullanabilecek.

Seçmen kütüğünde kaydı olmayan vatandaşlar ise bağlı bulunduğu adrese ait elektrik, su vb. fatura ile nüfus müdürlüğüne gidip adresini güncelleyip kaydını yaptırabilecekler.

Son Düzenleme Tarihi: 12 Ocak 2019 | 10:44:00

Planlı Elektrik Kesintisi Hakkında (12.01.2019) 12 Ocak 2019 detaylı bilgi
Kapaklı Vergi Dairesi Hizmet Vermeye Başladı 03 Ocak 2019 detaylı bilgi
Web Sitemiz Yenilendi... 23 Aralık 2018 detaylı bilgi