KAPAKLI BELEDİYESİNDE HALK EĞİTİM KURSLARI AÇILIYOR

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kapaklı Belediyesinin İşbirliğiyle Düzenlemiş olduğu Halk Eğitim Kurs Kayıtları Başlıyor.

Kapaklı Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Kapaklıdaki vatandaşlara ücretsiz olarak el emeğini değerlendirme ve meslek edindirme kursları sunuyor. Yabancı dilden hobi kurslarına, bilgisayardan enstrüman kurslarına kadar pek çok farklı alanda kendinizi yetiştirmek, geliştirmek ve bu kursların sonunda yeni bir mesleki beceri edinmek mümkün. Sonrasında, kurs programını başarı ile tamamlayan katılımcılara, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı eğitim sertifikaları veriliyor.

''Eğitimin her yaşta devam etmesi gerektiğine inandığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı belediyenin yeni binasına taşınmasının ardından kurslar için önemli oranda yer sağlandığını hatırlatarak, bu sayede kurs sayısını artırdıklarını söyledi. Kursların ücretsiz ve her yaşa hitap ettiğini kaydeden Başkan Mandalı “Eğitimin yaşı olmaz. Başta müzik olmak üzere sanatın birçok alanı ile farklı branşlarda kurslar açıyoruz. İlgiden çok memnunuz. Kayıtlarımız 28 Eylül de sona eriyor. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz , ayrıca kurslarla ilgili bilgi almak isteyenler Kapaklı Belediye Başkanlığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü 717 11 00 / Dahili 115-179-177 numaralı telefonu arayabilirler.'' dedi.

isbasvuruformu.gif

neczane.gif

Anketler

Belediyemizin faaliyetlerinden nasıl haberdar oluyorsunuz?