KAPAKLI BELEDİYESİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YEMEK VERDİ

Kapaklı Belediyesi 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kapaklı’da ve Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde sağlık hizmeti veren hekim ve sağlık çalışanlarını yemekte buluşturdu.
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, tıp bayramı dolayısıyla Kapaklı’da hizmet veren hekim ve sağlık çalışanlarını yemekte ağırladı. Kapaklı’nın hızla büyüdüğünü ve Çerkezköy’den ayrılması gerektiğini ifade eden Mandalı, Kapaklı’ya gelecek olan özel sağlık yatırımlarının önünü açacaklarını söyledi Sağlık Grup Başkanı Olcay Palak da Çerkezköy’de sağlık alanında çok önemli mesafeler kat edildiğini belirtti.
Önceki akşam saat 20.00’da Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat, Çerkezköy Sağlık Grup Başkanı Olcay Palak, hekimler, sağlık çalışanları ve aileleri katılırken, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sağlık çalışanlarını kapıda karşıladı. Belediyenin çalışmalarının anlatıldığı slayt gösterisi ile başlayan yemekte konuşan Başkan Mandalı, Kapaklı’nın hızla geliştiğini ve büyüdüğünü belirterek “Kapaklı’nın nüfusu 81 ilin yaklaşık 40’ından daha fazla. Hızla gelişen Kapaklı’da sosyal aktiviteleri de en iyi şekilde icra etmemiz gerekiyor” dedi.
Sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayan başkan İrfan Mandalı, “Bu tip etkinliklerde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Sağlık kuruluşları ile ilgili yatırımların Kapaklı’ya gelmesini arzuluyorum. Tekirdağ büyükşehir statüsüne kavuştuğunda yeniden yapılanacak. Kapaklı’nın yavaş yavaş Çerkezköy’den ayrılması gerekiyor. Bunun için çalışma içerisindeyiz dedi.
Kapaklı’ya yapılacak olan özel sağlık yatırımlarında belediye olarak her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduklarını ifade eden Başkan İrfan Mandalı, Kapaklı’nın ilçe olması durumunda özel sağlık yatırımlarının da Kapaklı’ya geleceğini söyledi. Devlet Hastanesi’nin Kapaklı’daki binasında acil servisin hizmet vermemesi nedeniyle zaman zaman vatandaşlardan kendilerine şikayet geldiğini söyleyen İrfan Mandalı, yasa gereği Çerkezköy’deki acil servisin hizmet verdiğini belirtti. Sağlık çalışanları için ilk kez böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden Mandalı, Çerkezköy’de ve diğer ilçelerde de bu tip organizasyonların düzenlenmesini temenni etti.
Ülkenin can damarları olan Türk hekimlerinin çalışma azminin her zaman arttığını ve her şartta devam ettiğini ifade eden Başkan İrfan Mandalı “Onların bu onurlu çalışmalarına insanlık minnettar olacaktır” dedi.
Başkan İrfan Mandalı konuşmasının ardından İlçe Sağlık Grup Başkanı Olcay Palak’a günün anlamı dolayısıyla plaket verdi. Yemekte kısa bir konuşma yapan Olcay Palak da tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı. Tıp alanında hem ülke genelinde hem de Çerkezköy’de önemli mesafelerin kat edildiği söyleyen Palak, “Sağlık her şeyden önce ve önemli. O nedenle sağlığımız bozulmadan onun kıymetini bilelim” dedi.
Konuşmaların ardından sağlık çalışanlarını çalan müzik eşliğince gönüllerince eğlendiler. Program, ilerleyen saatlere kadar devam etti.

isbasvuruformu.gif

neczane.gif

Anketler

Belediyemizin faaliyetlerinden nasıl haberdar oluyorsunuz?