BAŞKANI KAPAKLI AK PARTİ BELDE YÖNETİMİ ZİYARET ETTİ

Image

Kısa süre önce oluşturulan ve tanışma ziyaretlerini sürdüren AK Parti Kapaklı Belde Yönetimi, önceki gün Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı da ziyaret etti.Saat 11.00'da Belediye Başkanlığına gelen AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan ve belde yönetim kurulu üyeleri, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından karşılandı. Yeni yönetime 'hayırlı' olsun temennisinde bulunan Başkan İrfan Mandalı, ayrıca belde yönetimine çalışmalarında da başarılar diledi.

İktidar partisi ilçe ve belde başkanı olmanın sorumlulukları da artırdığını söyleyen Mandalı "Göreviniz çok zor. Kapaklı'nın nüfusu her geçen gün artıyor. Kapaklı gibi bir yerin belde statüsünde kalması mümkün değil. İlçe olmak başvurusu için Belediye Meclisi'nde karar aldık. Kapaklı'nın ilçe olması için  TBMM'ye başvuruda bulunacağız. Bölge milletvekillerimizden de bu konuda destek isteyeceğiz" dedi. Şuanda Kapaklı meclisinin üç partinin meclis üyelerinden oluştuğunu ifade eden Mandalı "AK Partili meclis üyeleri ile 'iktidarın nimetlerinden nasıl faydalanabiliriz?' konusunda istişare içerisindeyiz. Ayrıca Kapaklı'da insanların görüşü ne olursa olsun herkesi kardeşlik unsuru çevresinde toplamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
  AK Parti Kapaklı Belde Yönetimi'ni kabul eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı'nın, sürekli büyüyen potansiyeli ile belde kalmasının mümkün olmadığını vurgulayarak, "Kapaklı'nın ilçe olmasının önünde hiç bir engel yok. İlçe olmak için Belediye Meclisi'nde karar aldık. Yakında Ankara'ya da müracaatımızı yapacağız." dedi
   AK Partililerin Kapaklı'nın ilçe olmasının önünde herhangi bir engel olup olmadığını sorması üzerine açıklama yapan başkan İrfan Mandalı "İlçe olmamız için herhangi bir engel yok. Bunda iktidar partisinin temsilcilerine büyük görev düşüyor" derken, Belde Başkanı Ali Osman Orhan ise kendilerinin de bu konuda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi. Yeni belediye hizmet binasının son durumu hakkında da bilgi veren başkan İrfan Mandalı "Binanın inşaatını yapmak çok kolay ama içini giydirmek çok zor. Hepsi için ayrı ihaleler yapıyoruz. Bu da oldukça zaman alıyor. Bizim niyetimiz yılbaşına kadar yeni binaya geçmek." derken, şuan kullanılan mevcut binanın ne olacağının sorulması üzerine de binanın yıkılacağını ve yerine geniş bir meydan yapılacağını söyledi.
  Başkan İrfan Mandalı "Bizim belediye olarak borcumuz yok, kasamızda paramız var. Yani bu açıdan güzel bir karnemiz var. Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecek projeler kapsamında Kapaklı'ya hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.Pınarça'nın Kapaklı'ya bağlanması için de ön çalışmalar yaptıklarını belirten başkan İrfan Mandalı, ilerleyen dönemlerde çalışmaların daha da netleşeceğini ifade etti. Kapaklı'ya spor tesisi kazandırılması için çalışma yapılıp yapılmadığı sorusu üzerine de başkan İrfan Mandalı, Kapaklı Toprak Sahası'nı çim halı ile kaplamak istediklerini belirterek, bununla ilgili de sürecin devam ettiğini söyledi. Kapaklı'nın Çerkezköy'den çok daha fazla göç aldığını vurgulayan İrfan Mandalı "Biz göreve geldiğimizde Kapaklı'da bir tane park vardı, şimdi bunların sayısı yaklaşık 5 oldu. Göreve geldiğimizde Kapaklı'da okul yeri yoktu. Şimdi ise ilköğretim ve lise yerlerinin yanı sıra üniversite için bile okul yeri var." şeklinde konuştu.
  Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı daha sonra AK Parti Belde Başkanı Ali Osman Orhan ve belde yönetimine yeni yapılan Belediye Hizmet Binası'nı gezdirdi. Bina hakkında bilgi veren Mandalı en kısa zamanda yeni binaya taşınmayı hedeflediklerini söyledi.

Image

isbasvuruformu.gif

neczane.gif

Anketler

Belediyemizin faaliyetlerinden nasıl haberdar oluyorsunuz?