KAPAKLI BELEDİYESİ ORTAOKULUNA BANDO TAKIMI HEDİYE EDİLDİ

Kapaklı Belediyesi tarafından Kapaklı Belediyesi Ortaokulu'na bando takımı hediye edildi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürü   Mustafa dursun ve öğrenciler  tarafından karşılandı.

Kapaklı Belediyesi tarafından, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu'na 20 adet Trampet, 12 adet Borozan , 2 adet  Zil ,  2 adet Davul, 2 adet Majör sopası, 75 adet  adet Bando eldiveni, 20 adet Trampet sopası, 1 adet  davul tokmağı hediye edildi.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Kapaklı Ortaokulu ziyaretinde yaptığı konuşmada şunları ifade etti: "  Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan eğitim alanının desteklenmesi altı çizilmesi gereken bir farkındalıktır. Bu doğrultuda dün olduğu gibi bu günde ve yarın da tüm eğitim kurumlarımızın yanında olacağız. Eğitime çok önem veriyoruz. Yarınımızın teminatı çocuklarımız ve aldıkları eğitim bizler için son derece önemlidir. Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir ve onlara destek vermek bizleri mutlu etmektedir, ilçemizde, bulunan tüm eğitim kurumlarına eşit mesafede durmaktayız ve tüm okullarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışmaktayız " dedi.

isbasvuruformu.gif

neczane.gif

Anketler

Belediyemizin faaliyetlerinden nasıl haberdar oluyorsunuz?