SEVGİLİLER GÜNÜNDE 9 ÇİFTTE NİKAH KIYILDI

Son yıllarda Nikah tarihlerinin akılda daha kolay kalması ya da anlamını daha da güçlendirmek için çiftler, evlilik tarihlerini özel günlere denk getirmeye çalışıyor. Bu kapsamda 9 çift, evlilik tarihlerini 14 Şubat Sevgililer Günü’ne denk getirerek dün Kapaklı Belediyesi Nikah Salonu’nda dünya evine girdi. Evlendirme Memuru Ufuk Bayır’ın birbirinden güzel şiirlerle renk kattığı nikah törenlerinde genç çiftlere belediye tarafından da birer gül hediye edildi.

Kapaklı Belediyesi Evlendirme Memuru Ufuk Bayır, 9 çiftin nikahlarının14 Şubat Perşembe gününde yani sevgililer gününde kıyıldığını söyledi.
Genç çiftlerin nikâhları Kapaklı Belediyesi Nikâh Salonu’nda Evlendirme Memuru Ufuk Bayır tarafından kıyıldı. 14 Şubat 2013 tarihinde 9 genç çiftin, kendilerine yeni bir dünya kurmak için Kapaklı Belediyesi’ne müracaat ettiğini söyleyen Ufuk Bayır, dile getirdiği birbirinden güzel şiirler ve özlü sözlerle nikâh törenlerine ayrı bir renk kattı. Nikâh törenleri sonunda genç çiftlere Kapaklı Belediyesi tarafından aşkı simgeleyen birer kırmızı gül hediye edildi.

Azime Ölmez-Talip Ateş, Yeşim Ardal-Mehmet Süngü, Ayşe Turan-Furkan Tunç, Neşe Aküzüm-Hüseyin Çalık, Tülay Yalçın-Nezir Yongacılar, Sülbiye Yılmaz-Nuray Demir, Nurdan Çalışkan-Serkan Topal, Beste Metin-Uğur Kaçar ve Yeşim Gümüştaş-Yalçın Dilbaz çiftleri, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Kapaklı Belediyesi Nikâh Salonu’nda dünya evine girdi.

isbasvuruformu.gif

neczane.gif

Anketler

Belediyemizin faaliyetlerinden nasıl haberdar oluyorsunuz?