“Kapaklı Sizin Eviniz”

Yol yapım çalışmalarımız devam ediyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin çalışmaları kapsamında İlçemizin çeşitli bölgelerinde sıcak asfalt ve beton yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor

HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ

Çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, “Üstyapı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşım konusunda mağduriyet yaşamalarını önlemek adına İlçe genelinde yol yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

11 CADDE VE SOKAKTA ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK

Kapaklı halkının, hizmetlerin en kalitelisine layık olduğunu ve çalışmaların titizlikle devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, “Cumhuriyet ve Atatürk Mahallelerimizde Yunus, Ümran, Arıtürk, Dilekbaşı, Şehit Kerem Aksoy, Gökdağ, Songül, Kalender, Hamido Sokak ve Hacı Ahmet Yesevi Caddesi; Karaağaç Mahallemizde ise Karadağ Caddesi’nde beton yol ve sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık.” ifadelerini kullandı.

EL DEĞMEMİŞ CADDE VE SOKAK KALMAYACAK

Hava şartlarının elverdiği sürece yol yapım ve onarım çalışmalarının aralıksız süreceğini ifade eden Başkanımız Mandalı, Kapaklı’da el değmemiş sokak ve cadde bırakmayacaklarını belirtti.

Son Düzenleme Tarihi: 14 Mart 2019 | 11:04:42
20 Nisan Cumartesi