“Kapaklı Sizin Eviniz”

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI  yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak mesajında şunları ifade etti ;

2018 yılı içerisinde, halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. Vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek, karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla hizmetlerimizde katılımcı bir anlayış sergiledik. Düzenlediğimiz mahalle toplantıları ile sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. 2018 yılında İlçemizin öncelikli ve önemli sorunlarının tespitini yaparak vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştıracak her alanda çözümler geliştirmeye çalıştık. Kapaklı'da önemli çalışmalara hep birlikte imza attık.

Kentimizde alt yapısından üst yapısına kadar birçok alanda çalışmalar yaptık. Yeni yılda ilçemizi  her yönden daha ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Kapaklı'nın gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda değerli halkımız ile el ele , ayırmadan , ötekileştirmeden gönül  birliği ile  güzel ilçemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının Tekirdağ'ımıza , Kapaklı'mıza , ülkemize ve    tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Birlikte daha nice yıllara..

Son Düzenleme Tarihi: 16 Ocak 2019 | 22:49:28
17 Ocak Perşembe