“Kapaklı Sizin Eviniz”

Spor kurslarımızda eğitimler başladı

Belediyemizin ücretsiz olarak Kapaklı halkının hizmetine sunduğu spor kursları başladı. Kurslara katılım yoğun olurken; tüm kursiyerler Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya teşekkürlerini iletti

HALKIMIZIN SAĞLIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

Pilates, Zumba, Step – Aerobik, Kick Boks, Taekwondo ve Satranç branşlarında verilen eğitimler hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, “Kapaklı’da yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamaları ve sosyalleşmeleri adına sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında Karma Kadın Sporları (Pilates, Zumba, Step – Aerobik), Kick Boks, Taekwondo ve Satranç kurslarımız başladı.” dedi.

507 KURSİYER KATILIM GÖSTERİYOR

Kurslara katılımın yoğun olduğunu kaydeden Başkanımız Mandalı, “Karma Kadın Sporları kursumuzda 315, Taekwondo kursumuzda 73, Kick Boks kursumuzda 70 ve Satranç kursumuzda ise 49 kursiyerimiz eğitim görüyor. Kurslarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı Kapaklı halkımıza çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HAFTANIN ÇEŞİTLİ GÜNLERİ, SEANSLAR HALİNDE VERİLİYOR

Kapaklı halkının ücretsiz olarak faydalandığı kurslarda eğitimlerin, alanında uzman eğitmenler tarafından verildiğine dikkat çeken Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, “Karma Kadın Sporları kursumuzda Pazartesi, Çarşamba, ve Cuma günleri, günde 4 seans; Kick Boks kursumuzda Pazartesi ve Çarşamba günleri, günde 2 seans; Taekwondo kursumuzda Salı ve Perşembe günleri, günde 2 seans ve Satranç kursumuzda Pazartesi ve Perşembe günleri, günde 2 seans eğitim verilmektedir.” bilgilendirmesinde bulundu.

Son Düzenleme Tarihi: 14 Mart 2019 | 11:04:53
20 Nisan Cumartesi