“Kapaklı Sizin Eviniz”

Sevginin Dilini konuşuyoruz

15 Şubat Cuma günü saat 15.00’da Kapaklı Kent Konseyi işbirliğiyle düzenleyeceğimiz ‘Sevginin Dili’ adlı söyleşiye tüm Kapaklı halkımız davetlidir

CUMA GÜNÜ SAAT 15.00’DA

Söyleşiyle ilgili bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, “Belediyemizde ücretsiz olarak verilen Psikolojik Danışmanlık hizmetimiz kapsamında 15 Şubat 2019 Cuma günü saat 15.00’da ‘Sevginin Dili’ adlı bir söyleşi düzenliyoruz.” dedi.

KAPAKLI BELEDİYESİ TERAS KAFE’DE

Söyleşinin ücretsiz olup, tüm Kapaklı halkının bu anlamlı söyleşiye davetli olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, “Belediye Hizmet Binamızın 9. katında hizmet veren Teras Kafe’de düzenlenecek olan söyleşide ‘İlişkilerimizi’ konuşacağız.” diye konuştu.

GELİN, SEVGİYİ KONUŞALIM

İkili ilişkiler hakkında bilgilendirmelerin ve karşılıklı görüş alışverişlerinin gerçekleşeceği söyleşinin konuşmacılığını, Kapaklı Belediyesi Uzman Psikoloğu Ceren Sayın’ın yapacağını kaydeden Başkanımız Mandalı, “Cuma günü tüm vatandaşlarımızı, ortak dil olan ‘Sevgi’yi konuşmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Son Düzenleme Tarihi: 11 Şubat 2019 | 16:26:29
23 Şubat Cumartesi