“Kapaklı Sizin Eviniz”

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Kapaklı'ya Geliyor

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Kapaklı  Belediyesi tarafından düzenlenecek olan konferansa katılmak üzere 18 Ekim Cuma günü saat 19.00'da Kapaklı'ya geliyor.

KONFERANS 18 EKİM CUMA GÜNÜ KAPAKLI ÇOSB SPOR SALONUNDA  DÜZENLENECEK

Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Kapaklı'da  sevenleriyle buluşacak. Hatipoğlu, Kapaklı Belediyesi’nin kültür ve sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediği “El-Emin” (S.A.V)  Her Şey Onu Anlamak ve Anlatmak İçin” adlı konferansa konuşmacı olarak katılacak. 18  Ekim Cuma günü saat 19.00’da Kapaklı ÇOSB spor salonunda  düzenlenecek olan Konferansın sunuculuğunu ise sanatçı Ahmet Kemal Bacak üstlenecek.

BAŞKAN ÇETİN " TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR"

“Her Şey O’nu Anmak ve Anlamak İçin” adlı programla ilgili bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin  “Türkiye’nin yakından tanıdığı isim olan İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hocamızı Kapaklı’da ağırlayacağız. 18 Ekim Cuma günü saat 19 .00’da Kapaklı ÇOSB spor salonunda düzenleyeceğimiz söyleşi programımız halkımıza açık ve ücretsiz olacak. Değerli hocamız bu konferansımızda alemlere rahmet olan Peygamber Efendimizin El-Emin sıfatını anlatacak. Bu güzel ve anlamlı konferansımıza tüm halkımız davetlidir” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 16 Ekim 2019 | 11:45:46
20 Kasım Çarşamba