“Kapaklı Sizin Eviniz”

Pınarça İlköğretim Okuluna Yardımeli

Kaymakam Sayın Mehmet Ali GÜRBÜZ mesajında sizler gibi yardımsever vatandaşlarımız oldukça, eğitime verilen değer bir o kadar daha artıyor.Toplumumuzda daha çok yardımsever vatandaşlarımıza ulaşabilirsek, çoçuklarımız kaliteli ortamlarda eğitim görerek, çağı yakalayabilirler.

Tazebey Ercan bey konuşmalarında; ben çok zengin bir insan değilim emekli bir vatandaşım, birikimlerimle geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alması için bu yardımı kendime bir vatandaşlık görevi olarak gördüm. İnanıyorum ki bu tip yardımlar gün geçtikçe dahada çoğalacaktır.İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sami İKİZLER İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin NALBANT ve Tazebey ERCAN ile birlikte çok amaçlı salonun açılışını , kurdela keserek gerçekleştirdiler.

Açılışa katılan davetlilere ikramda bulunuldu. Hazırlanan sunumun gösterilmesinin ardından program sona erdi.Kaymakam Sayın Mehmet Ali GÜRBÜZ , Hayırsever vatandaşımız Tazebey ERCAN bey'e plaket takdim etti.

Son Düzenleme Tarihi: 16 Aralık 2018 | 19:09:24
24 Mayıs Cuma