“Kapaklı Sizin Eviniz”

Ordulular’dan Başkanımıza tam destek

Çayırkent eski Belediye Başkanı ve Korgan eski Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aha, Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’yı ziyaret ederek 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılar diledi ve desteklerinin Başkanımız Mandalı’dan yana olduğunu ifade etti

TERAS KAFE’DE BİR ARAYA GELDİLER

Kapaklı Belediyesi Teras Kafe’de gerçekleşen buluşmaya Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, Çayırkent eski Belediye Başkanı ve Korgan eski Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aha, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Feyzi Ünal, Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ile çok sayıda Ordulu vatandaşımız katıldı.

DESTEKLERİNİ AÇIKLADILAR

Ziyarette Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılar dileyen ve desteklerinin Başkanımız Mandalı’dan yana olduğunu ifade eden Halil İbrahim Aha’nın konuşmalarının ardından Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri Aha’yı dakikalarca alkışladı.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Ziyaretten ve desteklerinden dolayı Ordulu vatandaşlarımıza teşekkürlerini ileten Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, “Ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşlarımızla burada birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Ordulu vatandaşlarımız da mozaiğimizin bir parçasını oluşturuyor ve bize ayrı bir değer katıyor. Biz büyük bir aileyiz.” ifadelerini kullandı.

Son Düzenleme Tarihi: 05 Nisan 2019 | 14:38:43
19 Temmuz Cuma