“Kapaklı Sizin Eviniz”

Ölçü ve tartı aletleri muayeneleri 28 Şubat’ta sona eriyor

3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu kapsamında gerçekleştirilen ölçü ve tartı aletlerinin muayene süresi 28 Şubat 2019 tarihinde sona eriyor. Kapaklı esnafımızın en geç bu tarihe kadar Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü Ölçü Ayar Memurluğu’na başvurmaları gerekiyor

ZABITA MÜDÜRÜLÜĞÜMÜZE MÜRACAAT ETMELERİ GEREKİYOR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, “Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla, 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu gereğince Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri semt pazarlarında Ölçü ve Tartı Aletlerinin denetimlerini yapmaya devam ediyor.” dedi.

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Ölçü ve tartı aleti sahiplerinin 28 Şubat’a kadar damga ve muayene işlemleri için Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ölçü Ayar Memurluğu’na müracaat etmeleri gerektiğini ifade eden Başkanımız Mandalı, “Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla, 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu gereğince Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri semt pazarlarında Ölçü ve Tartı Aletlerinin denetimlerini yapmaya devam ediyor.” diye konuştu.

Son Düzenleme Tarihi: 14 Mart 2019 | 11:04:53
19 Temmuz Cuma