“Kapaklı Sizin Eviniz”

Mobil Akıllı Kart Basım Aracı İlçemizde Hizmet Verecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarında kullanılan kartların basımı için hizmet veren Mobil Akıllı Kart Basım Aracı 23 Mayıs Perşembe günü 09.00 - 16.30 saatleri arasında Pınar Bulvarında Belediye hizmete binamızın karşısındaki Ayakkabı Lostra salonu önünde hizmet verecektir.

"BAŞVURULARI HEMEN ALIYORUZ"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarında kullanılmak üzere tam kart, öğrenci, engelli ve 65 yaş üzeri akıllı kartlarının basım ve satış işlemleri yapılan Mobil Akıllı Kart Basım Aracı’nda görev yapan yetkililer, başvuruları hemen alıyoruz , öğrencilerimizin güncel öğrenci belgesi, engelli vatandaşlarımızın engelli raporu, 1 adet güncel fotoğrafları ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile başvuru yapabileceğini belirterek; “Tam kart almak isteyen vatandaşlarımızın ise kartlarını hiçbir belge ibraz etmeden satın alabilirler” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 23 Mayıs 2019 | 11:48:10
16 Haziran Pazar