“Kapaklı Sizin Eviniz”

Kurban Pazar Yerine Kurbanlıklar Gelmeye Başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi Karşıyaka Caddesi’nde kurulan kurban pazarına kurbanlıklar gelmeye başladı.

Vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir şekilde kurbanlıklarının alım, satım ve kesim işlemlerini gerçekleştirebilmesi için Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri belirlenen alan üzerinde hazır bulunacak. Satışı gerçekleştirilmek üzere belirlenen kurbanlık hayvanlar veteriner hekim kontrolünden geçirilecek.

KURBANLIKLAR VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Yaklaşmakta olan Kurban Bayramımız kapsamında vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde kurban satış ve kesim işlemlerini yapabileceği bir alanı Kapaklı’mıza kazandırdık ve kurbanlıklarımız gelmeye başladı. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması amacıyla satışı gerçekleşecek olan kurbanlık hayvanlar Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce veteriner hekim kontrollerinden geçecek. Kurulacak olan pazar içerisinde güvenli bir ortam oluşması doğrultusunda Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri alan içerisinde hazır bulunacak.” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 31 Temmuz 2019 | 13:22:22
19 Ağustos Pazartesi