“Kapaklı Sizin Eviniz”

Kullanmadığınız giysileriniz kalpleri ısıtabilir

Cumhuriyet ve Karaağaç/Mimar Sinan Mahallelerimizde bulunan Sevgi Eli Yardım Mağazalarımız faaliyetlerini sürdürüyor. Mağazamız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyor

İKİ AYRI NOKTADA HİZMET VERİYORUZ

‘Giymiyorsanız Getirin’ sloganıyla yola çıkan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın giyecek gereksinimlerini karşılama gayretiyle çalışmalarını sürdüren Sevgi Eli Yardım Mağazalarımız, Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No: 19 ve Karaağaç/Mimar Sinan Mahallesi Baran Sokak’ta bulunan Kapaklı Belediyesi Ek Hizmet Binamızda hizmet veriyor.

BİNLERCE VATANDAŞIMIZA SEVGİ ELİMİZİ UZATTIK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, “’Giymiyorsanız Getirin, İhtiyacı Olanı Sevindirin’ sloganıyla çıktığımız ve ihtiyaç sahiplerimizin yüzlerini güldürmeyi amaçladığımız Sevgi Eli Yardım Mağazası projemiz kapsamında bugüne kadar binlerce vatandaşımıza sevgi elimizi uzattık. Sizler de kullanılabilir durumda olan, giymediğiniz eşyalarınızı mağazalarımız aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırabilirsiniz.” dedi.

ARAYIN, GELİP ADRESİNİZDEN ALALIM

Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No: 19 ve Karaağaç/Mimar Sinan Mahallesi Baran Sokak’taki Sevgi Eli Yardım Mağazalarımıza teslim edebilir ya da 444 80 59 dahili 115-187-192-137 numaralı hatları arayarak vermek istedikleri giyim eşyalarını evlerinden görevlilerimize teslim edebilirler.

Sevgi Eli Yardım Mağazası Telefonu: 0 282 717 34 70

YARDIMDA BULUNABİLECEK GİYSİLER

• Pantolon • Etek • Ceket • Gömlek • Palto • Mont • Elbise • Tişört
• Kazak • Hırka • Bluz • Eşofman • Çizme • Bot • Ayakkabı • Çocuk kıyafetleri

TESLİMAT ŞARTLARI

Giysilerin temiz ve yıkanmış olması
• Yırtık, sökük veya tamir ihtiyacı bulunmaması,
• Giysilerin cinslerine göre gruplara ayrılarak ayrı ayrı poşetlenmesi veya kolilenmesi,
•Poşet veya kolilerin üzerine yapıştırılacak bir liste ile teslim edilen giysinin cinsi, sayısının ve toplamının belirtilmesi.

Son Düzenleme Tarihi: 14 Mart 2019 | 11:04:41
19 Temmuz Cuma