“Kapaklı Sizin Eviniz”

Kömürköylü vatandaşlarımızı ziyaret ettik

Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, Kapaklı Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek; Kapaklı Belediyesi 5 yıllık kalkınma planı için Kömürköylü vatandaşların taleplerini dinledi

DERNEK ÜYELERİNDEN PROGRAMA YOĞUN İLGİ

Kapaklı Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde gerçekleşen ziyarete Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, Dernek Başkanı Seyfi Özgerçek, Kapaklı ve Büyükşehir Belediyesi daire amirleri ile Kömürköylü vatandaşlarımız katıldı.

KÖMÜRKÖYLÜ VATANDAŞLARIN FİKİRLERİNİ SORDU

Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, kendilerini ağırladıkları için Dernek Başkanı Seyfi Özgerçek ve Yönetimi başta olmak üzere tüm Kömürköylü vatandaşlara teşekkür ederek; “Biz bu akşam siyaset ya da oy istemek için gelmedik. Buraya gelme sebebimiz stratejik planımıza şekil vermektir. Stratejik planımızı sizlerle birlikte yapmaya geldik.” dedi.

HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYİ YAPABİLİRSİNİZ

Geçmiş yıllarda yapılan çalışmalardan bahsetmekten ziyade önümüzdeki senelerde halkımızın Kapaklı Belediyesi’nden beklediği çalışmaları öğrenmek adına böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkanımız Mandalı, “Görüşleriniz bizim için çok değerli. Kapaklı’yı hep beraber yöneteceğiz. Sizlerden de gelen fikirler doğrultusunda ‘Kapaklı’yı nasıl daha da kalkındırabiliriz?’ sorusuna yanıt bulmak için buraya geldik. Her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz. Ben kimseye kızamam, küsemem.” diye konuştu.

ÖNERİLER DEĞERLENDİRİLECEK

Açılış konuşmasının ardından Kömürköylü vatandaşların sorularını yanıtlayan ve taleplerini dinleyen Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı; sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını, önerilerin ise değerlendirilip İlçemize yatırım olarak kazandırılacağını ifade etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, kafalarına takılan soruları yanıtladığı ve yeni oluşturulacak stratejik plan için kendilerinin de görüşünü aldığı için Belediye Başkanımız İrfan Mandalı ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Son Düzenleme Tarihi: 17 Ocak 2019 | 11:30:56
23 Şubat Cumartesi