“Kapaklı Sizin Eviniz”

Kazak Gölü Mesire Alanı Yenileniyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kazak Gölü mesire alanında sulama , peyzaj , çevre düzenlemeleri , şadırvan ve WC alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin " Mesire alanımızın genelinde  yer alan oturma bankları ve piknik masalarımızın bakım ve onarımlarını yaparak yeniliyoruz.  Ayrıca Belediyemiz Kent mobilyaları atölyemizde ürettiğimiz yeni piknik masaları ve oturma banklarımızı  mesire alanımıza koyarak  dinlenme alanlarımızı genişletiyoruz.Mesire alanımızda yer alan Mescidimizi daha da büyütüp özellikle bayanlarımızın  giriş ve çıkışlarını  ayırarak  yeniliyoruz. Yine Mescidimizin hemen yanında bulunan alanda ise vatandaşlarımızın abdestlerini daha temiz bir ortamda almaları için yeni şadırvanımızın yapımına başladık.Daha hijyenik ve daha temiz bir görünüme sahip olması için WC alanlarında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sulama , peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları ile de   mesire alanımızı daha güzel ve daha yeşil bir görünüme kavuşturuyoruz.  Kazak gölümüze yenilikler katmaya devam edeceğiz. "dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 23 Ağustos 2019 | 16:26:13
20 Eylül Cuma