“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Kapaklı'da Hasarlı Konteynerler Tamir Ediliyor

Kapaklı genelinde bulunan, galvaniz saçtan yapılan, fiziksel özelliklerini kaybeden ve tamir edilmesi gereken çöp konteynerleri toplanarak yenileniyor.

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Kapaklı genelinde eskiyen ve onarımına ihtiyaç duyulan çöp konteynerleri hem yenileriyle hem de bakım ve onarımı yapılanlar ile değiştirilirken, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin belediye bünyesinde yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla önemli ölçüde tasarruf sağlandığını ifade etti.

“ÖNEMLİ ÖLÇÜDE TASARRUF SAĞLADIK”

Yapılan tamiratlar ile önemli bir parasal kaynağın Belediye bütçesinde kalmasının sağlandığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “Bakım ve onarım çalışmalarımız ile yüzlerce konteyneri yeniden halkımızın kullanımına sunarak önemli ölçüde tasarruf sağladık. Ayrıca yenilenmesi gereken bölgelere de yeni çöp konteynerleri dağıtımı devam ediyor” dedi.

“TEMİZLİK VE DEZENFEKTASYON İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR”

Daha temiz ve yaşanabilir Kapaklı için düzenli olarak evsel atıkları toplayan Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda atıkların atıldığı çöp konteynerlerinin temizlik ve dezenfektasyon işlemini de sürdürüyor.

Son Düzenleme Tarihi: 20 Kasım 2019 | 10:29:34
07 Aralık Cumartesi